Tuotemerkit

Acoustic Revive

Japanilainen Acoustic Revive on tullut tunnetuksi laadukkaita kaapeleistaan ja jakoblokeistaan. Se valmistaa myös laitealustoja, liittimiä ja monia muita tuotteita. Sen tuotteet ovat saavuttaneet roppakaupalla arvostelumenestystä ja palkintoja.

Tutustu Acoustic Revive tuotteissin tästä:

https://acousticrevive.jp/


Acrolink

Japanilainen Acrolink on legendaarinen kaapelinvalmistaja. Sen tuotteita käytetään myös highend tason laitteissa sisäjohdotuksena. Monet hifilaitearvostelijat käyttävät Acrolink kaapelointia referenssilaitteistossaan. 

Tutustu Acrolink tuotteisiin tästä:

http://www.acrolink.jp/english/


Ayon Audio

Itävaltalainen Ayon Audio valmistaa CD-soittimia, pyörittimiä, verkkosoittimia, esi-, pääte sekä integroituja vahvistimia, joissa kaikissa käytetään putkia. Jos haet puhdasäänistä, dynaamista ja innostavaa soundia, niin Ayon on oikea valinta. Ayonilla on myös hieno kauitinmallisto, joka soveltuu herkkyydeltään myös putkilaitteilla soitettavaksi.  

Ayon on nopeasti kasvava yritys, jonka tuotteet ovat saaneet erittäin hyvän testi- ja asiakasmenestyksen ympäri maailmaa. Laatu, ääni ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa. Eräs arvostelu kiteytti Ayonin näin: Ayon is Bugatti of audio industry.

https://www.ayonaudio.com/

Cube Audio

Puolalainen Cube Audio valmistaa laajakaistakaiutinelementtejä sekä valmiita laajakaistakaiuttimia. Kaiutinelementit kokeneitten suunnittelijoiden pitkän kehitystyön tulos. Niissä käytetään huippuosia, kuten suuria neodyymimagneetteja. Cuben sivuilta saa tietoja elementeistä.

Laajakaistakaiuttimien hyveisiin liittyy aika- ja vaihetoiston ylivoimaisuus monitiekaiuttimiin verrattuna. Niillä pääsee sisälle musiikkiin. Monissa on rajoittavana tekijöinä ollut ala- ja ylärekisterin vajavaisuus. Cubella toistoalue on parhaimmillaan 30 Hz -18 kHZ ja sointi on lineaarinen koko taajuuskaistalla.

Cube Audion tuotteet ovat lyhyessä ajassa nousseet myynti- ja arvostelumenestyksiksi.

https://www.cubeaudio.eu/


Crayon

Crayon Audio Itävallasta valmistaa integroituja transistorivahvistimia, jotka perustuvat Darlington kytkentään. Vahvistimien laatu on erittäin hieno, samoin kuin äänikin. Vahvistimissa on monipuoliset säädöt. Niissä on esimerkiksi sovitus eri herkkyyden omaaville kaiuttimille ja loudness sekä diskantti ja bassosäädöt, jotka eivät ole signaalitiellä ja jotka voi halutessaan ohittaa. Niissä on täysin säädettävä levysoitinesivahvistin sekä MM että MC rasioille ja monia muita säätöjä.

Tutustu Crayon tuotteisiin tästä:

https://www.crayon-audio.com/home-en/


Diptyque Audio

Ranskalaisten Diptyque Audion kaiuttimien kehitystyö alkoi jo vuonna 2001 ja nykyäänkin kaikki sen tuotteet valmistetaan käsin ja testataan ja mitataan yksilöllisesti Ranskassa. Kaiuttimet ovat magnetostaattisia ja niissä käytetään patentoitua push-pull bipolaarimagneettijärjestelmää, jolla saavutetaan laajennettu bassotoisto ja kontrolloitu transienttitoisto. Diskanttikaiuttimine käytetään suomalaiseen koivuvaneriin upotettuja nauhaelementtejä.  

Diptyque Audion kaiuttimet eivät jätä ketään kylmäksi. Ne tuovat konsertin kotiisi.

Tutustu Diptyque Audion tuotteisiin tästä:

https://diptyqueaudio.com/en/


EMS Speakers

Ranskalainen Electro Magnet Speakers valmistaa laajakaistaelementtejä viiden tuuman koosta aina kahdentoista tuuman kokoon asti. Valmistuksessa on myös diskanttikaiutin ja 12 ja 15 tuuman bassokaiuttimet. Monia malleja saa myös elektromagneettisina huippuversioina, jolloin vaaditaan ulkopuolinen virtalähde.

Yhtiön takana ovat Katherine Fertin ja isänsä suunnittelijalegenda Michel Fertin, jota pidetään yhtenä parhaista laajakaistakaiutinelementtien suunnittelijoista. EMS kaiutinelementit ovat puhdasäänisiä ja autenttiseen toistoon kykeneviä, jotka kestävät myös hyvin tehoa. Maailmalla esimerkiksi EMS 12 tuumaiset ovat savuttaneet maineen muusikkojen kaiuttimina. Elementtien ostajille annetaan ilmaiseksi tehtaan suunnittelemat kotelo-ohjeet.

http://www.emspeaker.com/


hORNS

hORNS valmistaa tuotteensa Puolassa. Yhtiö aloitti tekemällä torvikaiuttimia ja torvia ja on laajentanut tuotantoaan laitetelineisiin, kaiutinjohtoihin ja hybridivahvistimiin. Kaiutinmallistossa on viitisentoista eri mallia pienehköistä jalustakaiuttimista isoihin torvikaiuttimiin. hORNS kaiuttimet ovat laatutuotteita ilman highendlisää tuotteiden hinnoissa.

Tutustu hORNS tuotteisiin tästä:

http://horns.pl/en/


Popori Acoustics

Popori Acoustics valmistaa laadukkaita elektrostaattisia kaiuttimia yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Niissä käytetään uusinta tekniikkaa ja huippumateriaaleja. Tyylikkyys ja sointi ovat ehdotonta huippuluokkaa.

https://poporiacoustics.com/hu/home-3/

Sroll - uuden tason audiolaitteet

Luděk Šroll on suunnittelija, joka on koko ikänsä suunnitellut  audiolaitteita. Hänellä on monia aivan uusia ideoita, joita hän  käyttää tuotteissaan. Tuloksena on audioelektroniikkaa, jolla on  hämmästyttävä nopeus, dynaamisuus puhtaus ja resoluutio. Kun vahvistin  on tarpeeksi hyvä se toistaa hienosti myös vähemmän hyvät äänitykset.  Sroll pystyy tähän. Sroll tuotteet valmistetaan tinkimättömästi EU:ssa  huippuluokan komponenteista.

Sroll valmistaa DA- muuntimia, vahvistimia, kaiuttimia sekä virta-,  väli- ja kaiutinjohtoja. Sroll vie soinnin uudelle tasolle. On  sanottu, että Srollilla on patentti hyvään ääneen. Totea se itse. Olet  sen itsellesi velkaa.


Tektron Audio Laboratory

Italialainen Tektron suunnittelee ja valmistaa esi-, pääte-, kuuloke- ja integroituja vahvistimia suoraan johdotettuina ilman piirilevyjä, kokonaan käsityönä. Niihin saa valittua makunsa mukaan hienot puureunukset. Tektronit soivat innostavasti ja elävästi, niin kuin hyvät putkilaitteet vain voivat ja hinnoittelu on maltillinen.

https://www.tektron-italia.com/

Tiglon

Japanilainen Tiglon valmistaa kansainvälisen patentin suojaamia magnesiumsuojattuja huippuosista tehtyjä audiokaapeleita, jotka ovat saaneet palkintoja ja arvostelumenestystä ympäri maailman.

https://tiglon.co.jp/en

Vrel Electroacoustic

Italialainen Vrel Electroacoustic suunnittelee laitteensa tinkimättömästi sekä tekniikan että designin. Se myös valmistaa itse jopa kaiutinelementit ja valmistaa tuotteet laserkaiverruksia myöten itse. Kaiuttimet ovat dipoliperiaatteella toimivia, joten ne sopivat mainiosti myös akustiikaltaan haastaviin huoneisiin. Kaiuttimien etulevyn keinonahan sekä suojakankaiden värivaihtoehdot ovat suuret. Kaiuttimen etusuojia saa myös puuviiluista laserleikattuina. Samoin puuvaihtoehdot ja puut saa halutessaan myös maalattuina.

Valikoimissa on myös putkivahvistimia ja Vrel kaiuttimille suunnitellut kaiutinjohdot.

http://www.vrel.eu/